Допомога саду

Допомога саду


Ботанічний сад став справжнім осередком згуртованості та підтримки. Вже багато років поспіль знаходяться небайдужі люди, котрих ми сміливо називаємо друзями. Вони знаходять час і можливість прийти на допомогу, або ж не зважаючи на відстань піклуються про затишок відвідувачів, організовуючи установку лавок для саду.

Наші волонтери

Наші волонтери

Нашому саду пощастило мати небайдужих друзів. Це просто відвідувачі, що знаходять час і можливість прийти на допомогу з поливом, прибиранням, прополкою та іншою поточною роботою. Це близько десяти людей, що вже стали постійними помічниками і без їх участі не минає жодна важка робота. Це ті, хто знаходяться далеко, але дарують нам лавки, дбаючи про затишок для тих, хто приходить до саду.

Go Wombat

Go Wombat

Одним із найбільших партнерів Дніпровського Ботанічного саду є сервісна ІТ-компанія Go Wombat. Завдяки їхній допомозі нам вдалося встановити перші годівниці та шпаківні, а також один із найбільших готелів для комах у Дніпрі - особливий елемент екосистеми саду для збільшення біорізноманіття та регуляції кількості шкідників.

Стань волонтером в нашому Ботанічному саду!

Хочеш долучитися до захоплюючого світу рослин та допомогти зберегти природне розмаїття?

Заповни форму нижче і стань частиною нашої команди волонтерів! Разом ми зможемо проводити заходи з озеленення, доглядати за рослинами та розвивати унікальні проекти з охорони природи.

Стань волонтером в нашому Ботанічному саду!

Ботанічний сад ДНУ ім. Олеся Гончара,2024